Het begon allemaal in 1977, toen de eerste tattooshop door Tony Eiselstein werd geopend. Jimmy werd als kleine jongen van 13 regelmatig weggestuurd, toen al bezeten van het tattoeëren.

In de zomer van 77′ begon Jimmy bij zijn vrienden tatoeages te teken op het lichaam. Tony Eiselstein had dit al snel door en nam Jimmy in de leer. In 1980 koos Jimmy voor de Marine, waar hij de draad van het tatoeëren weer oppakte. Zijn carrière begon pas echt in 1986 in Curaçao. In 1986 opende Jimmy zijn eigen tattoo-shop in Den Bosch.

Daar begon ook Frankie in 1994 als eerste tattoo-artiest naast Jimmy. Frankie werkt hier nog steeds na 22 jaar trouwe dienst. Frankie is allround en gespecialiseerd in letters en Japans. Vanaf 2010 kwam de jongste dochter van Jimmy, Carmen, in de shop werken. Carmen is gespecialiseerd in realistische- en vrouwelijke tatoeages en is verder ook allround. Later is Sheela er nog bijgekomen, ze heeft een eigen beautystudio, is piercer en secretaresse. Last but not least: Misha is een talentvol tekenaar en tatoeëerder en is sinds 1,5 jaar een vaste kracht bij Jim’s Tattoo Studio.

Een team van ware kunstenaars dat al sinds jaar en dag in Den Bosch is gevestigd. Benieuwd wie onze tattoo-artiesten zijn en welk specialisme ze hebben? Klik dan op hun profiel hiernaast!

Meet

the team